Bewegingsbanken

Delfzijl
GRATIS KENNISMAKING

Bewegingsbanken

Delfzijl
GRATIS KENNISMAKING

Bewegingsbanken (Delfzijl)

Al jaren wordt deze lichaamsactiveringsmethode met veel succes toegepast. Bewegen met behulp van deze banken wordt ook wel slenderen genoemd. Ideaal voor passieve sporters, maar ook voor actieve sporters die hun lichaam weer vitaal willen maken en houden.
Wij hebben in de studio 6 tot 8 verschillende banken waarop je het lichaam onbelast kunt laten bewegen, terwijl je zelf ligt of zit. Elke bank brengt een apart deel van het lichaam automatisch in beweging: benen, heupen, knieën, bekken, wervelkolom en hals- en schouderpartij. Heel ontspannen wordt spieractiviteit uitgelokt en begeleidt, wat uiteindelijk leidt tot grotere vitaliteit van het gehele lichaam. Zonder dat sprake is van overbelasting van het hart- en circulatiesysteem. Het lichaam wordt daardoor in een betere conditie gebracht en men zal zich relaxter, vitaler en sterker voelen.
De bewegingsbanken zijn voor iedereen geschikt, en ideaal als je om medische redenen niet meer kunt sporten. Dan zijn de banken echt heel geschikt om toch spieren en gewrichten soepel te houden. Door het toevoegen van eenvoudige oefeningen kunnen we de intensiteit verhogen.
Zoals alle sporten bij ons is alles onder begeleiding van begin tot eind.

De voordelen van De Bewegingsbanken

Voordeel 1

Verbeterd de conditie van de spieren

Voordeel 2

Stimuleert de bloedsomloop

Voordeel 3

Simuleert afvoer afvalstoffen

Voordeel 4

Zorgt voor ontspanning

Voordeel 5

Kan klachten aan de nek/rug/benen verminderen

Voordeel 6

Ondersteunend bij reuma